Bezorgen op Moederdag? Bestellen voor zondag 8 mei 12 uur.

I.v.m met de feestdagen bezorgen wij niet op 25 & 26 december en 1 januari

De bloemist voor Wijchen

Op zoek naar een bloemist in Wijchen om een boeket te laten bezorgen? Dat doe je natuurlijk via Bloemetje Bezorgen Nijmegen. Wij gaan met onze bezorgers ook op pad in Wijchen. Het is ons doel om jou te laten genieten van de mooiste bloemen. Dat doen we natuurlijk ook graag voor de buren van Nijmegen.

Bloemen Bezorgen Wijchen

Wanneer je iemand in Wijchen blij wilt maken met bloemen, dan kan dat tegenwoordig heel eenvoudig online. Via onze website selecteer je het boeket naar keuze (en de grootte van de bos), waarna je de boodschap voor op het gratis kaartje kunt invullen. Daarna is het een kwestie van afrekenen (eventueel kun je nog een bijpassende vaas selecteren), waarna de bestelling succesvol is geplaatst. We hebben het proces voor je zo snel en veilig mogelijk gemaakt. Alles om bloemen bezorgen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bloemist met veel ervaring

Flores Wijchen is de bloemist achter Bloemetje Bezorgen Nijmegen. We zijn een lokale bloemist in aan de rand van Nijmegen en gevestigd in Wijchen. Montse Capdevila is de eigenaresse van Flores Wijchen. Met  jarenlange ervaring weet zij wat de klanten willen. Bloemetje Bezorgen Nijmegen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik wil bloemisten helpen om zichtbaar te worden, ook in Wijchen ;-).

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

Wanneer je bij ons bloemen koopt om te laten bezorgen, kun je er zeker van zijn dat je lang en fijn kunt genieten van onze boeketten. Tijdens de inkoop zijn we namelijk scherp op het inkopen van kwalitatief goede bloemen. Zo letten we op de dikte van de steel, de bloei van de bloemen en nog een aantal andere zaken. Om die reden kun je minstens zeven dagen genieten van de bloemen. Is dit onverhoopt toch niet het geval? Neem dan contact met ons op, dan zorgen we voor een passende oplossing.

Boeketten voor iedere gelegenheid

Je wilt dus bloemen laten bezorgen in Wijchen? Weet dan dat we voor iedere gelegenheid een passend boeket hebben. We hebben bloemen met een vrolijke kleur voor bijvoorbeeld geboorte, verjaardag of een bruiloft. Aan de andere kant hebben we stemmige en statig uitziende bloemen, die passen bij een moment van rouw. Bekijk ons volledige assortiment om jouw boeket naar keuze te maken.

Veelgestelde vragen

Als je voor 12 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Nijmegen en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgennijmegen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 14 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Nijmegen.

Voor 13 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Nijmegen.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Nijmegen.

Voor slechts €4,95 verzendkosten